מרק תירס וצדפות
מרק תירס וצדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם תירס שלם הקרנל, פלפל, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפה ומרק תירס, צדפות, תירס ומרק בייקון, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה וסלרי; לטגן 2 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ו-5 המרכיבים הבאים (תפוחי אדמה דרך מרק). מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 6 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים צדפות ומבשלים 2 דקות או עד שצדפות נעשות. מערבבים חצי וחצי ופטרוזיליה.