מרק תירס מיושן
מרק תירס מיושן יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 273 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל חריף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן וכל 30 דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק ירקות חורף מיושן, תבלין תירס מיושן, ו פודינג תירס מיושן.
הוראות
מניחים קותלי חזיר בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא חום זהוב עמוק וכל השומן כבר שניתנו, על 6 דקות.
הסר בייקון עם כפית מחוררת, להעביר מגבת נייר, ולהניח בצד. זרוק את כל אבל 2 כפות של שומן חזיר.
מוסיפים בצל, סלרי, טימין, מלח ופלפל לפי הטעם לעציץ; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שקוף, כ 8 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, ½ של תפוחי האדמה, ואת חתיכות קלח תירס. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל לבן. מביאים את התערובת לרתיחה ואז מורידים את החום לרתיחה ומבשלים את התערובת עד שתפוחי האדמה מתרככים, כ -20 דקות.
מוסיפים מחצית הגרעינים תירס, ערבוב לשלב. מבשלים כ -3 דקות.
הסר מהחום ולהשליך את צרור טימין וקלחי תירס. לאחר מכן, באמצעות בלנדר טבילה, להתמזג עד טהור לחלוטין. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך.להחזיר את הסיר לחום ולהוסיף את תפוחי האדמה הנותרים לבשל עד מכרז, 8 עד 10 דקות. כבה את החימום.
מוסיפים את גרעיני התירס הנותרים, חצי וחצי ואת קאיין; מערבבים לשלב. להתאים תיבול עם מלח ופלפל. מצקת את המרק ל 4 קערות ומקשטת עם חתיכות בייקון פריך שמורות ו / או פטרוזיליה.