קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק תירס מיושן

מרק תירס מיושן
מרק תירס מיושן יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 273 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל חריף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן וכל 30 דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק ירקות חורף מיושן, תבלין תירס מיושן, ו פודינג תירס מיושן.

הוראות

1
מניחים קותלי חזיר בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא חום זהוב עמוק וכל השומן כבר שניתנו, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הסר בייקון עם כפית מחוררת, להעביר מגבת נייר, ולהניח בצד. זרוק את כל אבל 2 כפות של שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מוסיפים בצל, סלרי, טימין, מלח ופלפל לפי הטעם לעציץ; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שקוף, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את ציר העוף, ½ של תפוחי האדמה, ואת חתיכות קלח תירס. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל לבן. מביאים את התערובת לרתיחה ואז מורידים את החום לרתיחה ומבשלים את התערובת עד שתפוחי האדמה מתרככים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים מחצית הגרעינים תירס, ערבוב לשלב. מבשלים כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
6
הסר מהחום ולהשליך את צרור טימין וקלחי תירס. לאחר מכן, באמצעות בלנדר טבילה, להתמזג עד טהור לחלוטין. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך.להחזיר את הסיר לחום ולהוסיף את תפוחי האדמה הנותרים לבשל עד מכרז, 8 עד 10 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים את גרעיני התירס הנותרים, חצי וחצי ואת קאיין; מערבבים לשלב. להתאים תיבול עם מלח ופלפל. מצקת את המרק ל 4 קערות ומקשטת עם חתיכות בייקון פריך שמורות ו / או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
גרעינים תירסגרעינים תירס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צ אודרצ אודר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת