מוסיפים את הבייקון והחום לפריך, ואז מסירים עם כפית מחוררת ושומרים את חתיכות הבייקון. כדי טפטוף בייקון, להוסיף את השום, בצל וצ ' ילי, ומבשלים כדי לרכך, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
רוטב טריאקי
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את התירס ומתבלים עם הקורנית, הפפריקה והמלח והפלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים את הקורים לסיר יחד עם עלי המפרץ, תפוחי אדמה ומכסים עם המניה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להוסיף קצת מים למניה אם זה לא מכסה את התירס. מבשלים את המרק, מכוסה חלקית, 20 עד 30 דקות.
הסר את הקלחי ואת עלי המפרץ ואת מחית עם בלנדר טבילה עד התירס מוקרם. מערבבים בחמאה ומיץ ליים ומוסיפים רוטב חם, לפי הטעם. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
8
מגישים את מרק התירס עם בייקון, בצל ירוק, עשבי תיבול וגבינה.