מוסיפים את הבייקון והחום לפריך, ואז מסירים עם כפית מחוררת ושומרים את חתיכות הבייקון. כדי טפטוף בייקון, להוסיף את השום, בצל וצ ' ילי, ומבשלים כדי לרכך, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חתיכות בייקון
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את התירס ומתבלים עם הקורנית, הפפריקה והמלח והפלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות שיני שום
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים את הקורים לסיר יחד עם עלי המפרץ, תפוחי אדמה ומכסים עם המניה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
להוסיף קצת מים למניה אם זה לא מכסה את התירס. מבשלים את המרק, מכוסה חלקית, 20 עד 30 דקות.
הסר את הקלחי ואת עלי המפרץ ואת מחית עם בלנדר טבילה עד התירס מוקרם. מערבבים בחמאה ומיץ ליים ומוסיפים רוטב חם, לפי הטעם. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
8
מגישים את מרק התירס עם בייקון, בצל ירוק, עשבי תיבול וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרק תירס
כוס חזה הודו מבושל מגורר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת