מרק תירס צונן
מרק תירס צונן נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 851 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, פופקורן עם קרמל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלון טל הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טל דבש מומלח-גרניטה ענבים כקינוח. נסו תירס צונן ומרק סרטנים, תירס צונן ומרק שרימפס, ו מרק תירס מקורר קטיפתי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הגרעינים של תירס מן הקורים. שמור את הקורים.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול ועמוק מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיף את התירס, שום ובצל. זיעה עד שהתירס מעט חום והבצל שקוף.
בזהירות להוסיף את הקורים ולמלא את הסיר עם מים עד התירס מכוסה. להעלות את החום ומרתיחים במשך 30 דקות.
הסר את התירס מהחום ולאפשר להתקרר. ואז להירגע לפחות 4 שעות או עד לילה.
הסר את הקורים עם מלקחיים, ולהשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג את התירס והבצל. זה בסיס המרק. כדי להוסיף את חלב הקוקוס להתמזג שוב. להפריד את בסיס המרק לחלקים הרצויים למבוגרים ולילדים. מתבלים את הגרסה הבוגרת במלח, מיץ ליים וצ ' יפוטלה אדובו... החומר הזה חם, אז תעשה כמה שאתה רוצה או כמה שאתה רוצה.
עבור הילדים, מתבלים את המרק במלח ומגישים קר, מעוטר בתירס קרמל.
מגישים את המרק קר, מקושט עם כמה חתיכות של מלון דבש.
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.