מרק תפוחי אדמה O ' Cheeze
מרק תפוחי אדמה O ' Cheeze עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חצי וחצי, אבקת שום, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Vegan Cheeze Its, דלעת Mac ' N Cheeeze רוטב, ו ספגטי עם רוטב "מסודר" ו Cheeeze (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
לנקז על מגבות נייר ולהתפורר כאשר מגניב.
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני עד רך אבל לא רגשני, כ 15 דקות; לנקז.
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני ומערבבים בקמח; מערבבים עד חלקה. להפחית את החום בינוני נמוך לאט לטאטא במחצית וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומבשלים עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות.
מערבבים בקוביות גבינה מעובדות עד מומס וחלק.
מתבלים בפלפל לבן, אבקת שום ורוטב פלפל חריף.
מערבבים בתפוחי אדמה מבושלים, מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד והמרק מעובה, כ -30 דקות; מערבבים מדי פעם.
מרק מצקת לקערות ולמעלה כל קערה עם כמויות שוות גבינת צ ' דר גרוסה, בייקון מתפורר, עירית, ופטרוזיליה.