מרק בטטה אגוזים יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם מרק ירקות, עגבניות משומר, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: בטטה וניל אגוזים + מרק כרוב, מרק בטטה אגוזים עם הריסאן ותרד, ו תבשיל בטטה אגוזים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן בסיר מרק גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את הבצל, פלפל וגזר ומבשלים, מערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים את קאיין, פלפל שחור, שום וג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, מרק ועגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
* מחית את המרק בסיר באמצעות בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל ב 2 קבוצות ולהחזיר את המרק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את חמאת הבוטנים והדבש ומערבבים, על אש נמוכה, עד שחמאת הבוטנים נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
מגישים חם, מקושט עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
2
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.