קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק תפוחי אדמה אפוי

מרק תפוחי אדמה אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה אפוי טעון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תוספות: בייקון, גבינת צ'דר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק תפוחי אדמה אפוי, ו מרק תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מפזרים תערובת בצל עם קמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק עוף, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים תפוחי אדמה, ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
להקציף יחד שמנת כבדה ושמנת חמוצה בקערה. בהדרגה מערבבים על תערובת תפוחי אדמה חמה 1 כוס לתוך תערובת שמנת; להוסיף תערובת שמנת לתערובת תפוחי אדמה חמה הנותרים, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינת צ ' דר 1 כוס ופרחי ברוקולי מופשרים. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב. למעלה עם בייקון מבושל קצוץ, בצל ירוק פרוס, וגבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
ב סוכרב סוכר
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
בייקון מבושלבייקון מבושל
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה