מרק תפוחי אדמה טעון
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בייקון, בצל קצוץ, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק תפוחי אדמה טעון, ו מרק תפוחי אדמה טעון (מתכונים דומים).
הוראות
לנקב תפוחי אדמה במזלג. מיקרוגל על 13 דקות גבוהות או עד מכרז.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, מחממים שמן בסיר על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מערבבים קמח וחלב 1/2 כוס; מוסיפים למחבת עם 1 1/2 כוסות חלב. מביאים לרתיחה; מערבבים לעתים קרובות. לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה, מלח ופלפל.
מסדרים בייקון על מגבת נייר על צלחת בטוחה במיקרוגל. מכסים במגבת נייר; מיקרוגל על גבוה במשך 4 דקות. קותלי חזיר מתפוררים.
להשליך קליפות תפוחי אדמה. מחית תפוחי אדמה גס למרק. למעלה עם גבינה, בצל ירוק, ובייקון.