מרק תפוחי אדמה תוצרת בית
מרק תפוחי אדמה תוצרת בית עשוי להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 165 קלוריות . והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה, זרעי עוף, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם לחורף . 34 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו-25 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . עם ציון של 98% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , פיצה ביתית עם קרום דק + פסטו + תפוח אדמה , ומרק צ'דר ברוקולי תוצרת בית .
הוראות
בסיר איטי, מניחים את תפוחי האדמה, הבצל, הגזר, הסלרי, השום ארוז בשמן וקוביות החמין.
יוצקים פנימה את המים ומתבלים בפטרוזיליה, תערובת תיבול עשבי תיבול ותיבול איטלקי.
מכסים סיר לבישול איטי ומבשלים מרק 3 עד 4 שעות על גבוה, או 10 עד 12 שעות על נמוך. מערבבים חלב סויה במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מניחים ברוקולי מעל מים רותחים בסיר עם סלסילת אדים, ומאדים 5 דקות, או עד לריכוך אך יציב. כף לתוך המרק להגשה.