קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק תפוחי אדמה תירס ופינגרלינג עם בייקון מעושן

מרק תפוחי אדמה תירס ופינגרלינג עם בייקון מעושן
אם יש לכם בייקון מעושן-אפלווד, טימין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מקרוני וגבינה עם בייקון מעושן אפלווד, כרוב ניצנים w / Applewood מעושן בייקון & אגוזי לוז, ו בייקון אפלווד מעושן חזיר ומנגו Quesadilla (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; לבשל 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תירס, טימין קצוץ, ושום למחבת; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, חלב, חצי וחצי ותפוחי אדמה; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר 2 כוסות תערובת תפוחי אדמה לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
7
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). תערובת עד חלקה; להחזיר תערובת מחית למחבת. מערבבים במלח ופלפל שחור; מפזרים בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
8
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך