מרק תפוחי אדמה תירס ופינגרלינג עם בייקון מעושן
אם יש לכם בייקון מעושן-אפלווד, טימין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מקרוני וגבינה עם בייקון מעושן אפלווד, כרוב ניצנים w / Applewood מעושן בייקון & אגוזי לוז, ו בייקון אפלווד מעושן חזיר ומנגו Quesadilla (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; לבשל 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תירס, טימין קצוץ, ושום למחבת; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, חלב, חצי וחצי ותפוחי אדמה; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם.
להעביר 2 כוסות תערובת תפוחי אדמה לבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). תערובת עד חלקה; להחזיר תערובת מחית למחבת. מערבבים במלח ופלפל שחור; מפזרים בייקון מתפורר.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.