מרק תפוחי צ'דר
אם יש לך קמח, בצל, תפוחים סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, צ'דר-מרק תפוחים, ו מרק כרישה תפוח צ'דר.
הוראות
ממיסים חמאה בעציץ מעל חום בינוני; בצל מטגן עד מכרז, על 10 דקות.
מפזרים קמח ואבקת חרדל על בצל ומערבבים למעיל. מבשלים ומערבבים תערובת בצל עד קמח וחרדל מומסים, 1 עד 2 דקות יותר.
מערבבים עוף בתערובת בצל עד מעורבב היטב; מוסיפים 3/4 התפוחים. מכסים את הסיר במכסה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהמרק מתעבה ותפוח רך, כ -10 דקות.
מערבבים גבינת צ ' דר למרק, ערבוב כל הזמן, עד גבינה מותכת ומרק הוא מרקם משיי, 3 עד 5 דקות.
מערבבים מרק באמצעות בלנדר יד או מעבירים מרק לבלנדר, עובדים בקבוצות, עד שהמרק חלק. מערבבים רוטב חריף ופלפל שחור למרק. מרק מצקת לתוך קערות הגשה ומקשטים עם הנותרים 1/4 תפוח קצוץ.