מרק תפוחים עם ערמונים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. יש מרק זה 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: מרק גזר לבן עם ערמונים חדים, ביסק תפוחים שומר, ו מרק דלעת תפוחים.
הוראות
1
מחממים חמאה ושמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים בצל וקורנית קצוצה; מבשלים 10 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק ותפוחים; מכסים ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
מרק
בצל
טימין
3
מוסיפים מים, ערמונים, שרי, מלח ופלפל שחור. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
ערמונים
שרי.
מים
מלח
4
הסר מהחום; מגניב 5 דקות.
5
מניחים חצי מתערובת התפוח בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
יוצקים מרק מחית מרק לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת תפוחים הנותרים. להחזיר מרק למחבת; לבשל על אש נמוכה 5 דקות או רק עד מחומם.