מרשמלו בורבון-וניל
מרשמלו בורבון-וניל הוא חלב חינם מתאבנים. מתאים ל-64 מנות. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פולי וניל, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו S ' mores של מקס ואלי זוסמן עם מרשמלו מייפל-בורבון, ג'ורג'קרמלין: עוגות קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון וניל, רוטב קרמל בורבון, ופקאנים מסוכרים, ו מרשמלו וניל קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין קטנה, חדה לפצל את שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים לתוך קערה קטנה. שמור את תרמילי וניל השעועית.
להעביר כשליש מן הזרעים לקערה קטנה שנייה ולהוסיף 1 כף סוכר קונדיטורים. באמצעות מרגמה או גב כף, פאונד ומערבבים יחד.
מוסיף את הסוכר ' קונדיטורים הנותרים ומערבבים לשלב. לכסות ולתת לעמוד לפחות 1 שעה. האם קדימה: סוכר וניל יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, ללא הגבלת זמן.
מוסיפים את הבורבון לזרעי הוניל הנותרים ומקציפים לפזר את הזרעים. תניח בצד.
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם שמן צמחי. באמצעות מסננת קטנה, בסדר רשת, אבק המחבת בנדיבות עם סוכר וניל, לדפוק את כל עודף.
שים 1/2 כוס מים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מפזרים את הג 'לטין לתוך הקערה ומערבבים בקצרה כדי לוודא שכל הג' לטין במגע עם מים.
תן להתרכך בזמן שאתה עושה את סירופ הסוכר.
בסיר כבד של 3 עד 4 ליטר, משלבים את הסוכר המגורען, סירופ תירס, מלח ו-1/2 כוס מים.
מניחים על חום מתון ומביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את תרמילי שעועית וניל שרוטים לסיר ואז לשים מדחום ממתקים לסירופ הסוכר הרותח ולהמשיך רותחים (התערובת עשויה קצף, ולכן להפוך את החום מעט במידת הצורך), מבלי לערבב, עד רושמת המדחום 116° (שלב כדור רך).
הסר את הסיר מהחום ולתת לעמוד בקצרה עד הבועות להתפוגג מעט. באמצעות מלקחיים, להסיר בזהירות את תרמילי שעועית וניל להשליך.
עם המיקסר במהירות נמוכה, יוצקים את סירופ סוכר חם לתוך ג ' לטין מרכך בזרם דק במורד הצד של הקערה. בהדרגה להגדיל את מהירות המיקסר גבוה ומכה עד המרשמלו הוא עבה מאוד ויוצר סרט עבה כאשר המתיחה הוא הרים, על 5 דקות.
לטאטא את תערובת זרעי ויסקי וניל לפזר את הזרעים, ולאחר מכן להוסיף למרשמלו להכות עד incorporated.
לגרד את המרשמלו לתוך מחבת מוכן (זה יהיה דביק מאוד) ולהשתמש קצות אצבעות רטובות כדי להפיץ אותו באופן שווה להחליק את החלק העליון.
הניחו לעמידה, נחשפו בטמפרטורת החדר, עד שהמשטח לא יהיה דביק יותר ותוכלו למשוך בעדינות את המרשמלו מצדי המחבת בקצות אצבעותיכם, לפחות 4 שעות או בן לילה.
אבק קרש חיתוך עם סוכר וניל. השתמש במרית גומי כדי למשוך את הצדדים של המרשמלו מקצה המחבת (השתמש במרית כדי לשחרר את המרשמלו מתחתית המחבת במידת הצורך) ולהתהפך על קרש החיתוך. אבק העליון עם סוכר וניל.
מברשת סכין ארוכה ודקה או סכין שף עם שמן צמחי ואבק עם סוכר וניל כדי למנוע דבק; להמשיך לאבק את הסכין לפי הצורך.
חותכים לאורכו ל 8 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לשמונים, כדי ליצור סך של 64 ריבועים. (עבור מרשמלו גדול יותר, לחתוך לאורכו לתוך 6 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לתוך שישיות, כדי ליצור סך של 36 ריבועים. מרשמלו מעיל, אחד בכל פעם, בסוכר של ממתקים, באמצעות מברשת מאפה כדי לצחצח את כל עודף. לעשות קדימה: מרשמלו יכול להיות מאוחסן, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום במקום יבש בטמפרטורת החדר מגניב, במשך 1 חודש.