מרשמלו לילט
מרשמלו לילט נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מתכון זה מספק 64 מנות. עם 39 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אפרסקים בלילה, לילט מהעמק, ו 'ג' ין תוסס ופונץ ' לילט (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל מחבת אפייה מרובע 8 אינץ'.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס Lillet בקערה של מיקסר ולתת לרכך בעת ביצוע סירופ
מערבבים יחד סוכר, סירופ תירס, מים, קמצוץ של מלח, ונותר 1/4 כוס לילט בסיר כבד קטן. מרתיחים מעל חום בינוני, ללא ערבוב, עד רושמים מדחום 238 עד 240 ° F.
עם מיקסר במהירות נמוכה, לשפוך סירופ חם לתוך תערובת ג ' לטין בזרם איטי למטה בצד של קערה. הגדל מהירות גבוהה ומכה עד עבה מאוד ותערובת יוצרת סרט עבה כאשר מקצף הוא הרים, 11 עד 13 דקות.
לגרד מרשמלו לתוך תבנית אפייה (זה יהיה דביק מאוד) וחלק העליון עם מרית משומנת קלות.
הניחו לעמידה, חשופים, בטמפרטורת החדר עד שהמשטח לא יהיה דביק יותר ותוכלו למשוך בעדינות מרשמלו מצדי המחבת עם קצות האצבעות, 2 עד 3 שעות.
באמצעות מסננת, אבק קרש חיתוך עם סוכר ממתקים. השתמש במרית כדי למשוך צדדים של מרשמלו מקצה המחבת, ואז להתהפך על קרש חיתוך. אבק העליון עם סוכר ממתקים.
חותכים מרשמלו לריבועים 1 אינץ'.
לדלות מרשמלו בממתקים סוכר מעיל לחלוטין.
* עבור המרקם הטוב ביותר, להכין מרשמלו ביום יבש. * מרשמלו מסוכר לשמור, שכבות בין גיליונות נייר קלף במיכל אטום, במקום יבש בטמפרטורת החדר קריר 1 שבוע.