משולשי גבינת שקדים-קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל משולשי גבינה שקדים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת שמנת, חלב, לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שרימפס וגבינה פילו משולשים, עוגת שמנת חמוצה שקדים לבנה עם ציפוי גבינת שמנת, ו משולשי גבינה עם רוטב גבינה פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 425 ° F. בקערה בינונית, לחתוך 3-עוז חבילה של גבינת שמנת והחמאה לתערובת ביסקוויק, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד התערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בחלב וחלמון ביצה.
מניחים את הבצק על פני השטח היטב מאובק עם תערובת ביסקוויק; בעדינות לגלגל בתערובת ביסקוויק למעיל. ללוש 10 פעמים.
מגלגלים בצק למלבן בגודל 16x8 אינץ'.
בקערה קטנה, לערבב 8-עוז חבילה של גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר ותמצית שקדים עד חלקה.
מורחים גבינת שמנת מילוי לאורך מחצית הבצק כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה; בזהירות לקפל בצק על מילוי.
מפזרים שקדים ו 2 כפיות סוכר.
חותכים לריבועים 4 (4 אינץ'); ריבועים חתוכים באלכסון במחצית כדי ליצור משולשים 8.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים כ 14 דקות או עד חום זהוב.
מגישים חם או קר. כיסוי; מקררים כל המשולשים הנותרים.