משולשי קרמל-פקאן
משולשי קרמל-פקאן הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מתאבן זה יש 416 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: דבש אגוזי פקאן משולשים, משולשי פקאן בטטה של לינדה, ו משולשי צב קרמל מלוחים.
הוראות
קו 13-x 9 אינץ מחבת עם רדיד אלומיניום; רדיד גריז. תניח בצד.
הכה 1 כוס סוכר חום, חמאה מומסת, ביצים, 1 כפית וניל, ואם תרצה, בורבון במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מערבבים קמח, קקאו, ו 1/2 כפית מלח. בהדרגה להוסיף לתערובת סוכר חום, פועם עד מעורבב.
אופים ב 375 במשך 15 דקות. מגניב על מתלה תיל.
להביא 3/4 כוס חמאה, סירופ, הנותרים 3 כוסות סוכר חום, הנותרים 1/2 כפית מלח לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להרתיח, ערבוב כל הזמן, עד מדחום ממתקים רושם 250 (שלב הכדור הקשה).
הסר מהחום; מערבבים בקרם הקצפה ו 2 כפות וניל עד מעורבב. מערבבים בפקאנים.
אופים ב 375 במשך 25 דקות. מגניב על מתלה תיל; כיסוי וצינה 8 שעות.
חותכים ל-12 ריבועים; חותכים כל ריבוע למשולשים 2. לאחסן במקרר.