משמר גויאבה
אם יש לכם גויאבות, סוכר, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה הביא לך את כלמתכונים. מתכונים דומים: גויאבה שיפון בייבי מקלחת עוגות: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, מחזורי גבינת גויאבה (פסטלילות גויאבה), ו שימורי תאנים.
הוראות
מניחים את הגויאבות בסיר גדול וממלאים בכמות מספקת של מים לכיסוי, כ -2 ליטרים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית כ-30 דקות.
מסננים פירות ועוברים דרך מסננת או טחנת מזון כדי להפוך לעיסה.
מניחים את העיסה בסיר נירוסטה או נחושת ומערבבים פנימה 4 כוסות סוכר ומיץ תפוזים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי לקלף מתחתית התבנית.
מכסים את פני השטח של תבנית ג 'לירול בגודל 10 על 15 אינץ' בכמחצית מהסוכר שנותר.
יוצקים עליו את תערובת הגויאבה החמה ומפזרים מעל את יתרת הסוכר.
תן לו להתקרר לטמפרטורת החדר. כשהוא מקורר, חותכים לריבועים ועוטפים בעלי צמח מיובשים אם תרצו. אתה יכול לעטוף בנייר שעווה או בצלופן אם העלים אינם זמינים.