קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות8
מגזין

משמר גויאבה

משמר גויאבה
אם יש לכם גויאבות, סוכר, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה הביא לך את כלמתכונים. מתכונים דומים: גויאבה שיפון בייבי מקלחת עוגות: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, מחזורי גבינת גויאבה (פסטלילות גויאבה), ו שימורי תאנים.

הוראות

1
מניחים את הגויאבות בסיר גדול וממלאים בכמות מספקת של מים לכיסוי, כ -2 ליטרים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים פירות ועוברים דרך מסננת או טחנת מזון כדי להפוך לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מניחים את העיסה בסיר נירוסטה או נחושת ומערבבים פנימה 4 כוסות סוכר ומיץ תפוזים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי לקלף מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
4
מכסים את פני השטח של תבנית ג 'לירול בגודל 10 על 15 אינץ' בכמחצית מהסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים עליו את תערובת הגויאבה החמה ומפזרים מעל את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
סוכרסוכר
6
תן לו להתקרר לטמפרטורת החדר. כשהוא מקורר, חותכים לריבועים ועוטפים בעלי צמח מיובשים אם תרצו. אתה יכול לעטוף בנייר שעווה או בצלופן אם העלים אינם זמינים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
עוטףעוטף