משמש-Rugelach שקדים
משמש-שקדים Rugelach דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, שימורי משמש, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו משמש פקאן רוגלך, רוגלך עם מילוי משמש ופיסטוק, ו משמש שוקולד לבן Rugelach (cornulete cu gem) (מתכונים דומים).
הוראות
אופים שקדים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
קמח דופק ואת הבא 3 מרכיבים במעבד מזון 3 או 4 פעמים עד הבצק יוצר כדור קטן ועוזב צדדים של קערה. מחלקים בצק ל 8 מנות, בעיצוב כל חלק לכדור. לעטוף כל כדור בנפרד בניילון נצמד, וצינה 1 עד 24 שעות.
חום משמר בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד חם.
מגלגלים כדור בצק 1 לעיגול 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מברשת בצק עם 1 עד 2 כף. שימורים חמים.
מפזרים 2 כפות. אגוזי פקאן מעל שימורים על בצק.
חותכים מעגל ל 8 טריזים, ולהפשיל טריזים, החל בקצה רחב, כדי ליצור צורה סהר.
מקום, נקודת הצדדים למטה, על קלף משומן קלות נייר מצופה תבנית אפייה. חזור על הנוהל עם כדורי בצק שנותרו, שימורים ושקדים.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים על סהרונים.
אופים ב 375 במשך 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
הסר מסדינים אפייה, ולהעביר מתלים חוט. מגניב לחלוטין (כ -20 דקות).