קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

משמש ואגוז ורניקיס

משמש ואגוז ורניקיס
משמש ואגוז ורניקיס עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 402 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברנדי משמש, מים, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מילוי משמש ואגוזים, Rugulach אגוז & משמש, ו ורניקי משמש ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים וסוכר 1/4 כוס לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום ומערבבים בברנדי. דק קוצצים משמשים במעבד מזון, ולאחר מכן מוסיפים סירופ סוכר ודופק עד רק בשילוב (לא פירה).
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים לקערה ומערבבים באגוזי מלך 1/4 כוס. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1
חצי בצק ולגלגל את פיסת 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 15 אינץ', שמירה על הבצק הנותר עטוף. לקצץ בצק לריבוע 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים לאורכו לרצועות 4, ולאחר מכן לרוחב לרבעים כדי ליצור 16 (3 1/4 אינץ') ריבועים.
3
שים 1 כפית מעט מעוגלת מילוי במרכז כל ריבוע. עבודה עם 1 ריבוע בכל פעם, להרטיב את הקצוות עם מים לקפל בחצי באלכסון כדי ליצור משולש, הקשה על הקצוות בחוזקה יחד כדי לאטום. נקודות תחתית חופפות של משולש ולחץ לאטום (כופתה תיראה כמו כובע מחודד).
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר vareniki למגבת מטבח מאובקת קמח. חזור עם ריבועים שנותרו, ואז לעשות יותר כופתאות עם בצק שנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1
חום 2 כפות חמאה במחבת מעל חום מתון, ואז לבשל פירורי לחם ונותר 1/4 כוס אגוזי מלך, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מן החום ואת העונה בקלילות עם מלח. מערבבים יחד קינמון הנותרים 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים 2 כפיות סוכר קינמון על תערובת פירור ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1
להמיס 6 כפות הנותרים חמאה, ואז לטפטף על 2 כפות על מגש המשרתים מחומם.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר varenikis עם כף מחורץ כדי מגש טפטוף עם הנותרים 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים חם, מפוזר בתערובת פירורי לחם וסוכר קינמון שנותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1
Varenikis מלא יכול להיות קפוא 1 חודש. להקפיא על מגש עד המשרד, אבל 2 שעות, ואז להקפיא שקיות פלסטיק sealable. להפשיר לפני הבישול.