מתאבן חומוס ים תיכוני עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. אם יש לך גרידת לימון, פיתות לחם, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מתאבן פיזזן הים תיכוני, מתאבן מהיר: פטריות ממולאות ים תיכוניות, ו חומוס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל חומוס החומרים לתוך בלנדר או מעבד מזון; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף קצת מרק שמור אם אתה רוצה חומוס רזה.מקררים למשך כ-13 שעות כדי שטעמים יתערבבו.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
1-1/2 כוס מרק עוף
3
מעבירים תערובת לצלחת הגשה ומפיצים את החומוס באופן שווה לעיגול.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים