מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלמון בעציץ עם מלפפונים חמוצים, המבורגרים סלמון עם מלפפונים חמוצים, ו סלמון מעושן ונוף ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולפרוס את המלפפון להניב 12 סיבובים כי הם כל 1/4 אינץ ' עבה. שמור את המלפפון בשימוש לשימוש נוסף. בקערה קטנה, לשלב את החומץ, מלח, סוכר, פתיתי פלפל אדום.
מוסיפים את המלפפונים פרוסים לתערובת חומץ לזרוק לשלב.
מניחים במקרר במשך 30 דקות.
מסננים את המלפפונים מתייבשים עם מגבות נייר. מסדרים את פרוסות המלפפון על מגש הגשה. דק לחתוך חצי אחד של האבוקדו ולחלק את האבוקדו בין פרוסות מלפפון-אתה יכול לחתוך ולעצב את האבוקדו כך שהם מתאימים בצורה מסודרת על פני סיבובי מלפפון.
שכבה ומחלקים את הסלמון המעושן בין סיבובי המלפפון.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני. בזהירות לפצח 4 עד 6 של ביצי שליו לתוך המחבת, לוודא לשמור על החלמונים ללא פגע. מבשלים את הביצים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -2 דקות. באמצעות מרית דקה, להעביר את הביצים מטוגנות על גבי סיבובי מלפפון. ממיסים את הכף הנותרת של חמאה במחבת וחוזרים עם הביצים הנותרות. קלות העונה את הביצים עם מלח ופלפל ומגישים מיד.