קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים

מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלמון בעציץ עם מלפפונים חמוצים, המבורגרים סלמון עם מלפפונים חמוצים, ו סלמון מעושן ונוף ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולפרוס את המלפפון להניב 12 סיבובים כי הם כל 1/4 אינץ ' עבה. שמור את המלפפון בשימוש לשימוש נוסף. בקערה קטנה, לשלב את החומץ, מלח, סוכר, פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את המלפפונים פרוסים לתערובת חומץ לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
מניחים במקרר במשך 30 דקות.
4
מסננים את המלפפונים מתייבשים עם מגבות נייר. מסדרים את פרוסות המלפפון על מגש הגשה. דק לחתוך חצי אחד של האבוקדו ולחלק את האבוקדו בין פרוסות מלפפון-אתה יכול לחתוך ולעצב את האבוקדו כך שהם מתאימים בצורה מסודרת על פני סיבובי מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
שכבה ומחלקים את הסלמון המעושן בין סיבובי המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
6
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני. בזהירות לפצח 4 עד 6 של ביצי שליו לתוך המחבת, לוודא לשמור על החלמונים ללא פגע. מבשלים את הביצים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -2 דקות. באמצעות מרית דקה, להעביר את הביצים מטוגנות על גבי סיבובי מלפפון. ממיסים את הכף הנותרת של חמאה במחבת וחוזרים עם הביצים הנותרות. קלות העונה את הביצים עם מלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצי שליוביצי שליו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט