מתובל בטטה ומרק קוקוס
מתובל בטטה ומרק קוקוס דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 321 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לך מרק ירקות, משחת קארי, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מרק. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק קוקוס בטטה עם שרימפס חריף, גזר חריף, בטטה ומרק קוקוס, ו בטטה-מרק קוקוס.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ישירות על המדף ואופים עד רך מספיק כדי לחדור בקלות עם מזלג, על 45 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
מחממים את השמן בסיר גדול או בסיר מרק על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל וג ' ינג ' ר; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים את הדבק קארי וחום במשך 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא את חלב קוקוס מרק ירקות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 5 דקות.
הסר את עורות מן תפוחי אדמה מתוקים לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים למרק ומבשלים עוד 5 דקות כדי שיוכלו לספוג את הטעם. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם טפטוף של שמן שומשום וקצת כוסברה.