מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 886 קלוריות, 149 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרק בקר מרוכז, רסק עגבניות, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות, פלפל טנדרלוין בקר עם פורטובלו-רוטב מרסלה, ו פילה בקר פילה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. לשפשף בשר בקר עם שמן; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה, או במקום באלכסון במחבת 15x10x1 אינץ'. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
3
אופים חשפו 30 עד 45 דקות או עד מדחום קורא 57°. לכסות בשר באופן רופף עם אוהל של רדיד ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא145 (doneness בינוני נדיר). (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10 ובשר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל, שום ופטריות בחמאה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות לחלוטין ומתחילים חום. מערבבים בשרי. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים; מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת פטריות. מערבבים בקורנית, פלפל וקונסום בשר; מבשלים ומערבבים כ 2 דקות או עד מעובה מעט תוסס. מערבבים חרדל ורסק עגבניות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה