קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות49
מגזין

מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות

מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות
מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 886 קלוריות, 149 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרק בקר מרוכז, רסק עגבניות, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות, פלפל טנדרלוין בקר עם פורטובלו-רוטב מרסלה, ו פילה בקר פילה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. לשפשף בשר בקר עם שמן; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה, או במקום באלכסון במחבת 15x10x1 אינץ'. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
אופים חשפו 30 עד 45 דקות או עד מדחום קורא 57°. לכסות בשר באופן רופף עם אוהל של רדיד ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא145 (doneness בינוני נדיר). (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10 ובשר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל, שום ופטריות בחמאה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות לחלוטין ומתחילים חום. מערבבים בשרי. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים; מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת פטריות. מערבבים בקורנית, פלפל וקונסום בשר; מבשלים ומערבבים כ 2 דקות או עד מעובה מעט תוסס. מערבבים חרדל ורסק עגבניות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חום רק עד חם. רוטב כפית על בשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות