קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות49
מגזין

מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות

מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות
מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 886 קלוריות, 149 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרק בקר מרוכז, רסק עגבניות, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות, פלפל טנדרלוין בקר עם פורטובלו-רוטב מרסלה, ו פילה בקר פילה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. לשפשף בשר בקר עם שמן; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה, או במקום באלכסון במחבת 15x10x1 אינץ'. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים חשפו 30 עד 45 דקות או עד מדחום קורא 57°. לכסות בשר באופן רופף עם אוהל של רדיד ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא145 (doneness בינוני נדיר). (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10 ובשר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל, שום ופטריות בחמאה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות לחלוטין ומתחילים חום. מערבבים בשרי. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים; מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת פטריות. מערבבים בקורנית, פלפל וקונסום בשר; מבשלים ומערבבים כ 2 דקות או עד מעובה מעט תוסס. מערבבים חרדל ורסק עגבניות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חום רק עד חם. רוטב כפית על בשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות