מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות
מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 886 קלוריות, 149 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרק בקר מרוכז, רסק עגבניות, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מתובל בשר טנדרלוין עם רוטב פטריות, פלפל טנדרלוין בקר עם פורטובלו-רוטב מרסלה, ו פילה בקר פילה.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. לשפשף בשר בקר עם שמן; מפזרים פלפל.
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה, או במקום באלכסון במחבת 15x10x1 אינץ'. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
אופים חשפו 30 עד 45 דקות או עד מדחום קורא 57°. לכסות בשר באופן רופף עם אוהל של רדיד ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא145 (doneness בינוני נדיר). (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10 ובשר יהיה קל יותר לגלף.)
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל, שום ופטריות בחמאה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות לחלוטין ומתחילים חום. מערבבים בשרי. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים; מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת פטריות. מערבבים בקורנית, פלפל וקונסום בשר; מבשלים ומערבבים כ 2 דקות או עד מעובה מעט תוסס. מערבבים חרדל ורסק עגבניות עד מעורבב היטב.
חום רק עד חם. רוטב כפית על בשר פרוס.