קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מתוק, חריף אסיה ברביקיו צלעות

מתוק, חריף אסיה ברביקיו צלעות
צלעות ברביקיו אסייתיות מתוקות ומתובלות היא מנה עיקרית אסייתית. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 863 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 181 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, רוטב סויה, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 91%. נסו מתוק, חריף אסיה ברביקיו צלעות, צלעות חזיר מזוגגות כתומות מתוקות ומתובלות, ו אסיה השראה מתוק, חריף צלעות ברביקיו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לכ -250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מתבלים קלות את הצלעות באבקת חמשת התבלינים כך שתיווצר קרום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
שים את הצלעות, בצד הבשר כלפי מעלה, על שטח הגריל בחום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
תן צלעות לבשל במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
בזמן שהצלעות מתבשלות מכינים את רוטב הברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
מחממים סיר בינוני על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים את הבייקון ומבשלים לאט כדי להפוך את השומן שלו, בערך 4 עד 5 דקות. זורקים את החלקיקים בעזרת כף מחוררת ומשאירים את שומן הבייקון בתבנית. מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את השאלוט והשום, ומקפיצים עד שהם ריחניים ומעט מקורמלים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים פנימה את רוטב הסויה הקל וחומץ האורז. הניחו לנוזל לזלף את התבנית לרגע, ואז הקציפו במרץ כדי לגרד את כל החלקים החומים מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה קלרוטב סויה קל
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את רוטב הויסין והקטשופ, וממשיכים להקציף יחד עד להטמעה טובה. מבשלים את הזיגוג במשך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הדבש, שימורי המשמש והסוכר החום, 1 כף בכל פעם. מבשלים למשך 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
כָּתֵףכָּתֵף
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מקציפים וממשיכים להתבשל במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מקציפים פנימה את רוטב הצ ' ילי ונותנים לרוטב להתבשל במשך 8 עד 10 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מסירים את התבנית מהאש. שמרו 1/4 כוס מהרוטב בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
לאחר הצלעות יש מבושל במשך שעה 1, להתחיל צולה אותם עם רוטב ברביקיו. מצפים אותם היטב אחת ל -15 דקות, עד שהצלעות מגיעות לטמפרטורה פנימית רושמת 165 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
15
מוציאים את הצלעות מהגריל לקרש חיתוך ומניחים לנוח, אוהלים בנייר אלומיניום למשך 5 דקות. פורסים את הצלעות בין כל עצם ומסדרים אותם על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
16
מזלפים את הזיגוג השמור ומקשטים בבצל הירוק הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם אפשרויות מצוינות לצלעות ברביקיו. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. אתה יכול לנסות את רוז סיגלס עם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.