מתוקה להתייחס
מתוקה להתייחס יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 290 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו חמאה, דגני אורז, קיצור ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 8%, וזה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגה מתוקה, ג'מוויצ' ים מתוקים, ו מוס מתוק.
הוראות
מרפדים תבנית בנייר שעווה. צייר 9 אינץ'. לב על נייר שעווה. מעיל בתרסיס בישול; מניחים בצד. בסיר גדול מחממים חמאה ומרשמלו על אש בינונית עד להמסת המרשמלו תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים צבעי מאכל ודגנים. תערובת צורה ללב על מחבת מוכנה, באמצעות הלב נמשך כמדריך.
תן לעמוד במשך שעה 1 או עד להגדיר.
בסיר כבד או במיקרוגל ממיסים צ ' יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים 1-ב. גבול ליד קצה הלב.
מניחים את הצ ' יפס המומס שנותר במאפה או בשקית ניילון; חותכים חור קטן בפינת השקית. ראשי תיבות צינור במרכז הלב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפינוק. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "