מתכון בקלאווה דלעת
גשו לסופר וקנו סוכר, לימון, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: מתכון כוסות בקלאווה, מתכון בקלאווה פשוט, ו מתכון בקלאווה שקדים ואגוזים.
הוראות
מוסיפים מים, סוכר ודבש לסיר בגודל בינוני ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני. אפשר להרתיח במשך 15 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומכבים את החימום. אפשר להתקרר לחלוטין.בקלאווה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה תחתית וצדו של צלחת 9 x 13 אינץ'.בצק פילו מגיע בחבילה המכילה שתי ערימות קטנות יותר. כל מחסנית מכילה 20 גיליונות. פתח רק חבילה אחת בכל פעם, כמו הסדינים נוטים להתייבש.
הניחו שני סדינים בתוך תבנית האפייה.
מורחים כף אחת של חמאה על גבי שני גליונות של פילו. מחסנית שני גיליונות נוספים על הסדינים החמאה ואחריו כף נוספת של חמאה. חזור על הפעולה עד שתשתמש ב-12 דפים.
מוסיף את התבלינים purée דלעת.
מורחים אפילו של purée דלעת על גבי השכבה השנים עשר. חזור על התהליך עם עוד 10 שכבות וכף חמאה כל שני גיליונות. באמצעות סכין חדה לחתוך את הבקלאווה לריבועים כדי לקבל 24 חתיכות. עם זאת, לא לחתוך את כל הדרך למטה, רק לחתוך באמצע הדרך עד שתגיע הדלעת. זה יבטיח רק את החלק העליון עולה.
אופים במשך 25 דקות ב 191°, ולאחר מכן להפוך את התנור עד325 ואופים במשך 30 דקות נוספות. קח את הבקלאווה החוצה ולהשאיר אותו בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.שימוש בסכין, מחדש לחתוך את בקלאווה כל הדרך למטה. עם כף יוצקים את הסירופ הפושר באופן שווה לאורך קווי החיתוך. הקפד לא לשפוך את זה בכל רחבי, רק בין השורות. אפשר את בקלאווה לנוח לפחות ארבע שעות לפני ההגשה. הסירופ צריך להיספג לחלוטין. אל תקרר.עוד מתכונים קינוח דלעת על מזון הרפובליקה:גלידת פשטידת דלעת
עוגת גבינה עם עוגת ג ' ינג ' ר דלעת