מתכנת שעועית פינטו שעועית בוננזה איטית
סירים איטיים פינטו שעועית בוננזה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם שעועית פינטו, בייקון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו 5 דקות. וזה טוב. נסו שעועית פינטו ללא גלוטן בישול איטי, נזיד שעועית פינטו בישול איטי עם Jalapeño-כופתאות תירס, ו שעועית מנגל סירית איטית מנגל פינטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
הסר מהחום; להתפורר בייקון כאשר מגניב.
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול, ומערבבים שעועית פינטו. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד השעועית לרכך, כ -30 דקות; לשפוך שעועית ומים לתוך סיר איטי. מערבבים בבייקון ובייקון, קילבסה, שעועית בסגנון חווה, רסק עגבניות, בצל יבש, חומץ תפוחים תפוחים, חלפיניו כבושים, סוכר, מלח, אבקת שום, אבקת בצל, ופפריקה. הגדר את התנור נמוך, ומבשלים עד שעועית פינטו הם מאוד רך, 9 עד 10 שעות.
כ 5 דקות לפני ההגשה, מערבבים פלפל ירוק קצוץ.