קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

מתלה צלי בריח של חזיר עם צ'אטני תפוחים ורוטב מחית חמוץ

מתלה צלי בריח של חזיר עם צ'אטני תפוחים ורוטב מחית חמוץ
מתלה צלי בר של חזיר עם צ'אטני תפוחים ורוטב מחית חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, חזיר מרכזי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בשר חזיר ברן צלי עם אננס צ'אטני, Chai-Brined חזיר Tenderloin עם תפוח מתובל Chutney, ו צלעות חזיר ברורות ברוטב צ'אטני חריף.

הוראות

1
מביאים את המים, תרכיז מיץ תפוחים, מלח, סוכר, בצל, פלפל, זרעי חרדל, טימין ועלי דפנה לרתיחה בסיר מלאי גדול ומבשלים עד שהסוכר והמלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוחיםתרכיז מיץ תפוחים
זרעי חרדלזרעי חרדל
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
בצלבצל
מלאימלאי
סוכרסוכר
טימיןטימין
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בואו להתקרר לחלוטין. לטבול את הצלי במי מלח על ידי הצבת צלחת על גבי, ולאחר מכן לכסות עם פלסטיק ומקרר לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר את החזיר מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. עונת החזיר בכל רחבי עם מלח ופלפל ומבשלים משני הצדדים עד חום זהוב, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להעביר את החזיר לתבנית אפייה ולסיים לבשל בתנור עד מבושל לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
הסר מהתנור ולתת לנוח, בגסות רופף עם נייר, במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
8
בעוד בשר החזיר הוא צלייה, להוסיף את הוויסקי למחבת הטחון כי החזיר בושל, מגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, ומבשלים עד מופחת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
9
מוסיפים את המניה עוף, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת עקביות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רוטברוטב
10
מקציפים בחמאה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
חותכים חזיר לצלעות, מעל כל צלע עם חלק מהתפוח-ג ' ינג 'ר צ' אטני, ומטפטפים קצת מהרוטב סביב צלע החזיר ומעל הצ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטברוטב
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
תפוחתפוח
חזירחזיר
12
מקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
13
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
15
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה. להגדיל את החום גבוה, ולאחר מכן להוסיף את מיץ התפוזים, סוכר חום, ודבש ולהביא לרתיחה. מערבבים את התפוחים, allspice, ומלח ופלפל, מכסים, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכר חוםסוכר חום
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
תפוחתפוח
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דבשדבש
16
הסר את המכסה ומבשל עד התפוחים רכים הנוזל התאדה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
17
מגישים עם החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר

מרכיבים

1מיכלמיץ תפוחים להתרכז, מופשרמיץ תפוחים להתרכז, מופשר23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה10פלפל שחורפלפל שחור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף תוצרת ביתציר עוף תוצרת בית2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצה דק, בתוספת עלי פטרוזיליה לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה דק, בתוספת עלי פטרוזיליה לקישוט2(חוֹרֶף)ג'ינג'ר טרי קצוץ דקג'ינג'ר טרי קצוץ דק8sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק5largesסבתא סמית תפוחים, קלופים, פקוק דק פרוססבתא סמית תפוחים, קלופים, פקוק דק פרוס11 קילו קישואים,allspice הקרקעallspice הקרקע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר10לתיבול בשרלתיבול בשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)01 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק1בצל ספרדי, קלופים ורבעיםבצל ספרדי, קלופים ורבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1קילוגרםמתלה לחתוך מרכז של חזיר, Frenched ושומן הוסרמתלה לחתוך מרכז של חזיר, Frenched ושומן הוסר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלחחמאה קרה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקויסקי (מומלץ: ג'ק דניאלס)ויסקי (מומלץ: ג'ק דניאלס)