מתלה צלי בריח של חזיר עם צ'אטני תפוחים ורוטב מחית חמוץ
מתלה צלי בר של חזיר עם צ'אטני תפוחים ורוטב מחית חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, חזיר מרכזי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בשר חזיר ברן צלי עם אננס צ'אטני, Chai-Brined חזיר Tenderloin עם תפוח מתובל Chutney, ו צלעות חזיר ברורות ברוטב צ'אטני חריף.
הוראות
1
מביאים את המים, תרכיז מיץ תפוחים, מלח, סוכר, בצל, פלפל, זרעי חרדל, טימין ועלי דפנה לרתיחה בסיר מלאי גדול ומבשלים עד שהסוכר והמלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוחים
זרעי חרדל
פלפל
עלי דפנה
בצל
מלאי
סוכר
טימין
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בואו להתקרר לחלוטין. לטבול את הצלי במי מלח על ידי הצבת צלחת על גבי, ולאחר מכן לכסות עם פלסטיק ומקרר לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
3
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר את החזיר מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מלח
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. עונת החזיר בכל רחבי עם מלח ופלפל ומבשלים משני הצדדים עד חום זהוב, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להעביר את החזיר לתבנית אפייה ולסיים לבשל בתנור עד מבושל לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מדחום מטבח
תנור
7
הסר מהתנור ולתת לנוח, בגסות רופף עם נייר, במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
8
בעוד בשר החזיר הוא צלייה, להוסיף את הוויסקי למחבת הטחון כי החזיר בושל, מגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, ומבשלים עד מופחת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.
חזיר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
9
מוסיפים את המניה עוף, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת עקביות רוטב.
חותכים חזיר לצלעות, מעל כל צלע עם חלק מהתפוח-ג ' ינג 'ר צ' אטני, ומטפטפים קצת מהרוטב סביב צלע החזיר ומעל הצ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
רוטב
ג ' ינג ' ר
תפוח
חזיר
12
מקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
13
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
15
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה. להגדיל את החום גבוה, ולאחר מכן להוסיף את מיץ התפוזים, סוכר חום, ודבש ולהביא לרתיחה. מערבבים את התפוחים, allspice, ומלח ופלפל, מכסים, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ תפוזים
סוכר חום
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
תפוח
שום
ג ' ינג ' ר
דבש
16
הסר את המכסה ומבשל עד התפוחים רכים הנוזל התאדה, כ 15 דקות.