מתלה קלוי של כבש עם רוזמרין - רוטב רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים
מתלה קלוי של כבש עם רוטב רוזמרין-רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 697 קלוריות. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות, קחו מלח ופלפל, שמן זרעי ענבים, מיץ רימונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו מתלה קלוי של כבש עם רוזמרין - רוטב רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים, מתלה כבש עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין וויניגרט שאלו, ו מתלה רוזמרין מצופה כבש עם רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 4 מחבתות ברזל יצוק קטן, 2 עד 3 אינץ ' רחב
עבור כבש: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. מתבלים את הטלה במלח ופלפל. צרוב את מדפי הטלה, הצד הבשרני ביותר למטה ראשון.
בואו לשבת חום על 2 עד 3 דקות. הפוך וצרוב את הצד השני. חזור עם המדף השני.
להעביר מדפים כבש למחבת סדין.
שלב את הקורנית ורוזמרין ולחץ על כמות זוגית לתוך כל מתלה טלה צרוב.
צולים את הטלה בתנור במשך 12 עד 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מחממים את ריבת משמש בסיר קטן על אש נמוכה. כאשר הריבה נמסה, לכבות את החום.
מברשת ציפוי אור של ריבה על כל פיסת כבש.
מחממים מחבת סאוט עמוקה על חום בינוני ומוסיפים את השמן, קישוטים של כבש ורוזמרין. מבשלים עד השומן הוא מבושל קצת למטה ואת הקישוטים הם חום זהוב עמוק, 3 עד 5 דקות.
להבות את המחבת עם ציר העוף. להפחית בשני שלישים.
מערבבים את תמיסת דמי ומיץ רימונים להתרכז. מבשלים עד מעובה, על 5 דקות.
מסננים את הרוטב ולהניח בצד. ממש לפני מוכן לשרת, מחדש לחמם את הרוטב ולהקציף את החמאה. טעם לתיבול.
מוסיפים מלח ופלפל, במידת הצורך.
עבור עוגות תפוחי אדמה: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מגררים את תפוחי האדמה ומערבבים בקמח, ביצה, מלח ופלפל.
לטפטף את השמן לתוך מחבתות ברזל יצוק קטן ולמלא באמצע הדרך עם תפוחי אדמה מגורדים. למעלה תפוחי האדמה עם מלח, פלפל, גבינת עיזים. למעלה עם שאר תפוחי האדמה.
אופים את עוגות תפוחי האדמה בתנור עד חום זהוב מבושל דרך, 20 עד 30 דקות.
הפוך את המחבתות כדי לבטל את מכירת עוגות תפוחי האדמה.
מחממים מחבת סאוט על חום בינוני ומוסיפים קצת שמן.
מטגנים את הירקות החתוכים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רק מתרככים, 3 עד 5 דקות. טעם ביס ומבשל עוד דקה אם הירקות עדיין קשים.
כדי צלחת: לחתוך 2 צלעות מכל מדף ולאחר מכן לחתוך את הבשר משאר המדף לפרוסות.
מגישים כל אורח 1 קוצצים כבש על העצם 3 פרוסות של בשר ללא עצמות.
מגישים עם עוגת תפוחי אדמה וירקות מוקפצים.