מתלה של כבש עם לפת תינוק וסלסה מנטה ורדה
מתלה מתכון של כבש עם לפת תינוק וסלסה מנטה ורדה מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי נענע, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו מתלה צלי של כבש עם לימון נענע סלסה ורדה, מתלה מצופה של כבש עם Jus וגזר תינוק ואספרגוס, ו מתלה של כבש עם זיגוג Dijon מעל תרד תינוק נבול (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, 5-8 דקות; לנקז ולתת מגניב. לקצץ שורש מסתיים לקלף.
מחממים תנור ל 218°. העונה כבש עם מלח ופלפל שחור.
חום 1 כף שמן במחבת 12 " ovenproof מעל חום בינוני גבוה. לבשל כבש עד השחמה, 5-8 דקות לכל צד.
מוסיפים בצל ולפת למחבת, מתבלים במלח ופלפל שחור, וזורקים למעיל בטפטופים מחבת.
מעבירים מחבת לתנור וצולים עד שהירקות רכים ומשחימים ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם כבש 52° עבור בינוני-נדיר, 15-20 דקות.
להעביר כבש ללוח חיתוך; תן לנוח 10 דקות.
בינתיים, קוצצים גס כוסברה ו 2 כוסות מנטה.
מניחים בקערה בינונית; מוסיפים שאלוט, שום, מיץ לימון, פלפל חלב, אם באמצעות, 2 כפות חומץ, ונותר 1 כוס שמן. סלסה העונה ורדה עם מלח, פלפל שחור, ועוד חומץ, אם תרצה בכך.
להעביר ירקות לקערה בינונית; לזרוק עם הנותרים 1/2 כוס עלי נענע 1 כף חומץ. פורסים כבש בין צלעות ומגישים עם ירקות וסלסה ורדה.