נאן
אם יש לכם מלח, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שום נאן, איך לעשות שום נאן על תנור למעלה ותנור, לחם חיטה מלאה עם שמרים, איך לעשות חיטה מלאה נאן, ו naan ללא שמרים, איך לעשות naan ללא שמרים על הכיריים למעלה.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד על 10 דקות, עד מקציף. מערבבים בסוכר, חלב, ביצה, מלח, ומספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך. ללוש במשך 6 עד 8 דקות על משטח מקומח קלות, או עד חלקה.
מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב, מכסים במטלית לחה, ומניחים בצד כדי לעלות.
תן לו לעלות 1 שעה, עד הבצק הוכפל בנפח.
אגרוף למטה בצק, ולשים שום. לצבוט את חופנים קטנים של בצק על הגודל של כדור גולף.
מגלגלים לתוך כדורים, ומניחים על מגש. מכסים במגבת, ומאפשרים לעלות עד הוכפל בגודל, על 30 דקות.
במהלך העלייה השנייה, מחממים גריל לחום גבוה.
בצד הגריל, לגלגל כדור אחד של בצק החוצה לעיגול דק. גריל שמן קל.
מניחים בצק על גריל, ומבשלים 2 עד 3 דקות, או עד נפוחות ושחמות קלות.
צחצח את הצד הלא מבושל עם חמאה, והתהפך.
מברשת מבושל בצד עם חמאה, ומבשלים עד השחמה, עוד 2 עד 4 דקות.
הסר מן הגריל, ולהמשיך את התהליך עד כל naan כבר מוכן.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות מסה Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Essay Chenin Blanc]()
Essay Chenin Blanc
החיבור Chenin Blanc הוא תערובת לבנה בעלת גוף בינוני העשויה מהזן הלבן של דרום אפריקה, Chenin Blanc. היין בלאן מעניק ליינות סלט פירות, ניחוחות גויאבה ומלון וחומציות מרעננת. כמה sur לשכב על פחות במשך כמה חודשים מוסיף את המורכבות והגוף. מגע של Viognier ארומטי משלים את מבנה הפרי עם כמה רמזים פרחוניים. היין מושלם לבדו כאפריטיף במרפסת ביום קיץ חם. שנין בלאן משתלבת היטב עם מגוון רחב של מאכלים, במיוחד סושי, צדפות, קארי אסייתי, מנות חמוצות ומתוקות וסלטים קיציים.תערובת: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier