נאצ'וס בסגנון יווני
נאצ'וס בסגנון יווני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 390 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קלוי מצנצנת, גבינת ג'ק פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט ללא שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארטיקים יוגורט ליים תות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נאצ'וס בסגנון יווני, טבעוני בסגנון יווני נאצ'וס פיתה + אוהב אוכל אמיתי, ו נאצ'וס יווני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הפלפלים האדומים לקוביות בינוניות ומערבבים בקערה עם שום, מלח ואורגנו. מערבבים בשמן הזית. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. מקררים למשך 30 דקות כדי למזג את הטעמים.
כדי להפוך את הנאצ ' וס: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את שבבי פיתה בשכבה אחת על תבנית אפייה או מגש גדול עמיד בפני חום.
מפזרים את שתי הגבינות באופן שווה על הצ ' יפס. לפזר את pepperoncini על הגבינה.
אופים רק עד הגבינה נמסה, על 7 עד 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים זיתים ומגורי עגבניות שרי מעל. כפית כמה סלסה פלפל אדום על הנאצ ' וס ומטפטף על גושים קטנים של יוגורט יווני.
מניחים את שאר סלסה בקערת הגשה.
מגישים את הנאצ ' וס מיד עם שאר הסלסה בצד לטבילה.