המתכון נאצ'וס פירות הים של באבא הוא מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאבן זה יש 1093 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת שום, מלח ופלפל, גבינת ג'ק עם פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוגת סיר פירות הים של הדוד באבא, הכנפיים של דוד באבא, ו מרטיני הסרטן של הדוד באבא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
במחבת אפייה גדולה או מחבת ברזל יצוק מניחים שכבה של צ 'יפס טורטייה ומכסים עם גבינת צ' דר גרוסה ופלפל ג ' ק.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.