נאצ'וס צ' יפ תירס כחול עם גבינת פלפל ג'ק
כחול תירס שבב נאצ'וס עם פלפל ג' ק גבינה יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גבינת פלפל ג'ק, שעועית, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה נהדר. מתכונים דומים: כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו פיקנטי, פלפל ג'ק וגבינה כחולה, קישואים ופניני תירס עם גבינת פלפל ג'ק, ו כחול תירס צ'יפס מקלות דגים עם פלפל אדום קוליס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: ארבע מחבתות נייר כסף בגודל 8 על 5 1/4 אינץ'
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים שכבה אחת של שבבי תירס בתחתית כל תבנית נייר כסף.
מפזרים כל שכבה 2 כפות שעועית, 3 כפות צ ' ילי ללא שעועית ו 1/4 כוס גבינה. חזור כדי ליצור שכבה נוספת.
מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה.
מניחים את התבניות על הגריל, מכסים ומבשלים עד שהגבינה נמסה, מבעבעת ומשחימה קלות, כ -10 דקות.
בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה ואבקת הצ ' ילי וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
מעל הנאצ 'וס את השמנת החמוצה-צ' ילי, בצל ירוק פרוס, פרוסות ג ' לפנו ועגבנייה חתוכה לקוביות.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור נאצ ' וס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ברוקס וילמט עמק פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![ברוקס וילמט עמק פינו נואר]()
ברוקס וילמט עמק פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות הודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין הוא כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשרים מעושנים. פינוט זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!