נבטי בריסל ברוטב שמנת שרי בייקון
המתכון של נבטי בריסל ברוטב שמנת שרי בייקון ניתן להכין תוך כשעה ו-55 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-27 גרם שומן. המתכון הזה של Allrecipes דורש בייקון, שמנת כבדה, שמנת שרי ושלוט. זה עובד היטב כרוטב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. 245 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70%, וזה די טוב. מתכונים דומים: נבטי בריסל עם רוטב שמנת שרי-אסיאגו, נבטי בריסל צלויים ובייקון ברוטב שמנת חרדל, ו-SKILLET BRUSSELS SROUTS עם בייקון ושרי ומתן LODGE SKILLET & COOKBOOK GIVEAWAY.
הוראות
ממיסים כף 1 של מלח במים מספיק כדי לכסות את נבטי בריסל בקערה, ומשרים את הנבטים במים המלוחים למשך שעה.
מסננים את המים וזורקים את הנבטים בשמן זית, מלח ים ופלפל שחור לציפוי יסודי.
מחממים תנור ל-475 מעלות צלזיוס (245 מעלות צלזיוס).
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמתחיל להשחים בקצוות, 5 עד 8 דקות. להפחית את החום לבינוני; מערבבים פנימה את השאלוט והפטריות, ואז מבשלים עד שהשאלוט הופך שקוף, כ-5 דקות נוספות.
מפזרים את השום ומבשלים דקה אחת, ואז מערבבים פנימה את השרי והשמנת עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים עד לצמצום בחצי. הרוטב הסמיך צריך לצפות את גב הכף.
בזמן שהרוטב מתבשל, מניחים את נבטי בריסל, חתוכים עם הצדדים, על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהנבטים משחימים, כ-15 דקות.
מעבירים את הנבטים השחומים לרוטב, מערבבים לציפוי ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.