נבטי בריסל עם פירורים
נבטי בריסל עם פירורים לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 87 סנט למנה, תקבלו תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו גבינת פרמז'ן, חמאה, פירורי לחם מתובל איטלקי ועוד מספר מצרכים שכדאי להכין היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: נבטי בריסל וכרובית עם פירורים, נבטי בריסל עם בייקון, וכרוב ניצנים פריכים וגראטן כרובית.
הוראות
חותכים את נבטי הברסל וחותכים X בליבת כל אחד.
מניחים 1/2 אינץ' מים בסיר גדול; להוסיף את הנבטים. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים; לנקז.
מניחים בשטח רדוד לא משומן 1-1/2-Qt. צלחת אפייה.
שלבו פירורי לחם, גבינה ושארית החמאה; מפזרים מעל נבטי בריסל.
מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 10 דקות. חושפים ואופים 10 דקות יותר.