נבטי בריסל קלויים עם אגבה וחרדל חריף
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, נבטי בריסל קלויים עם אגבה וחרדל חריף עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 131 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 14 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . אם יש לכם שמן זית, חרדל חריף, מלח ופלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מעולה. מתכונים דומים: קילבסה עם נבטי בריסל ברוטב שמנת חרדל , גזר מזוגג אגבה , ופשטידת דובדבנים עם קרום נקטר אגבה .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מזלפים שמן זית על כרוב ניצנים בקערת ערבוב גדולה; לזרוק למעיל.
מורחים נבטים על תבנית אפייה; מתבלים במלח ופלפל.
צולים בתנור שחומם מראש עד שהוא חם באמצע, כ-15 דקות.
מקציפים נקטר אגבה וחרדל חריף יחד בקערת ערבוב גדולה עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים נבטים וזורקים לציפוי.
צולים נבטים עד שהם רכים, כ-20 דקות נוספות.