נבטי מרווה ובצל חמאתי
נבטי מרווה ובצל חמאה נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש אפונה, בצל, עלי מרווה, כרוב ניצנים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. כרוב ניצנים חמאה, גזר חמאתי כרוב ניצנים, ו גזר חמאה ונבטי כרוב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים חצי מהחמאה במחבת גדולה ומרככים את הבצלים על אש נמוכה במשך כ -15 דקות עד ממש רך אבל לא נותנים לו חום.
תוסיף את רוב המרווה. בינתיים, לבשל את הנבטים במחבת של מים רותחים במשך כ 4 דקות, מוסיפים את האפונה ומבשלים 1 דקות יותר עד רק במכרז.
מסננים, שמירה על התזה של המים, ולאחר מכן להוסיף את נבטים ואפונה לבצל, יחד עם שאר החמאה, ערבוב היטב, כך שכל הירקות מקבל מצופה בחמאה.
הוסף את מי הבישול השמורים אם זה נראה קצת יבש.
מתבלים עם הרבה פלפל שחור וקצת מלח.
מגישים עם מרווה שמורות על גבי.