קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

נבטים, סקווש ו'שרום'

נבטים, סקווש ו'שרום'
נבטים, סקווש ופטריות דורשות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב הוזין, שמן זית, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריזוטו עם דלעת חמאה + פטריות, מוקפץ בריסל ושרום, ומיני מק ו'שרום'.

הוראות

1
מאדים נבטי בריסל עד שהם רק מתחילים להתרכך, אך עדיין ירוקים בוהקים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2
מסירים מהאש ומניחים בצד.
3
מרתיחים בייבי גזר במים מומלחים עד שהם רכים. אל תבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
לגודלםלגודלם
4
מסירים מהאש, מסננים ומניחים בצד.
5
במחבת או במחבת גדולה מחממים את שמן הזית והחמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
(בחר את אלה שהם אך כבדים)(בחר את אלה שהם אך כבדים)
1 ליטר (בערך 6 אונקיות) פטריות לבנות, מוברשות נקיות, גזורות וחצויות אם בינוניות או פרוסות, אם גדולות (להשאיר שלמות אם קטנה)1 ליטר (בערך 6 אונקיות) פטריות לבנות, מוברשות נקיות, גזורות וחצויות אם בינוניות או פרוסות, אם גדולות (להשאיר שלמות אם קטנה)
ציוד שתשתמש בו
ליטר (בערך פטריות לבנות, מוברש נקי, גזוז, וחצוי אם בינוני או פרוס, אם גדול (להשאיר שלמות אם קטן)ליטר (בערך פטריות לבנות, מוברש נקי, גזוז, וחצוי אם בינוני או פרוס, אם גדול (להשאיר שלמות אם קטן)
6
מוסיפים את השאלוט והשום ומבשלים עד שהשאלוט שקוף.
מרכיבים שתצטרך
(להשאיר אם קטן)(להשאיר אם קטן)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן מתחילות להתרכך ולשחרר את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
תן לבשל כמה דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. מכסים את המחבת ביין הלבן ומוסיפים את דלעת הפטיפן. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהדלעת מתרככת אך לא עיסתית (בערך 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
דלעת Pattypanדלעת Pattypan
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מסירים את הכיסוי ומגבירים את החום בחזרה לבינוני או בינוני-גבוה ומאפשרים לרוב היין להתאדות. כשרוב היין נעלם, מערבבים פנימה את נבטי בריסל והגזר ומערבבים בעדינות כדי לצפות במיצי המחבת הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מסירים מהאש ומערבבים פנימה רוטב הוזין.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Cava Mestres Reserva Brut 1312 עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
בצבע צהוב קש חיוור עם הדגשות ירוקות גלויות ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים חתוכים. בחיך הוא רענן, חושף איזון נהדר של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.