נגיסות סושי מקליפורניה
עקיצות סושי קליפורניה יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי תרד, מיץ ליים בבקבוק, מהאטמה ולנסיה אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: נשיכות סושי רול קליפורניה בריאות, סלט סושי קליפורניה, ו סושי רולס מקליפורניה.
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים 4 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. מערבבים באורז. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג. מערבבים ביין אורז באמצעות מזלג.
אם קפוא, להפשיר שרימפס על פי הוראות החבילה. לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
מבשלים שרימפס במים רותחים כדי לכסות 2 עד 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
לנקז, ולתת מגניב 15 דקות. קוצצים שרימפס גס.
חותכים פלפלים לתוך 1/4-כדי 1/2 אינץ ' - רצועות רחב.
מעיל מחבת עם ספריי בישול, וחום על חום בינוני.
יוצקים שכבה דקה של ביצים מוכות על מחבת כדי להכין חביתה דקה. לבשל, בלי לערבב, 1 דקה או עד ביצה מבושל ויבש.
מעבירים חביתה למגבת מטבח נקייה. חזור על הליך עם ביצים שנותרו. (אין לערום או לחפוף חביתות על מגבת.)
מסדרים חביתות בשכבה אחת במחבת פלסטיק מצופה 13-x 9 אינץ', חופפים קצוות ומחברים יחד לפי הצורך כדי לכסות את תחתית המחבת.
מפזרים צלפים ושומשום קלוי על שכבת ביצה. מסדרים סלמון מעל חצי תערובת במחבת; מסדרים שרימפס על חצי אחר. באמצעות ידיים רטובות, למעלה עם 2 1/2 תערובת אורז כוסות, לחיצה על שכבה אפילו אריזה למטה בחוזקה.
מסדרים תרד על אורז, קצוות חופפים. למעלה עם בצל ירוק. באמצעות ידיים רטובות, למעלה עם 2 1/2 תערובת אורז כוסות, לחיצה על שכבה אפילו אריזה למטה בחוזקה.
הסר ושמור 1 רצועת פלפל. סדר רצועות פלפל הנותרים על אורז. למעלה עם אבוקדו.
מפזרים מיץ ליים (כ 1 כף.). באמצעות ידיים רטובות, העליון עם תערובת האורז הנותרים,לחיצה על שכבה אפילו אריזה בחוזקה. מכסים בניילון נצמד, ומניחים מחבת שנייה בגודל 13 x 9 אינץ', בצד ימין למעלה, ישירות על מחבת מלאה, לוחצים בחוזקה על המחבת העליונה לשכבות קומפקטיות. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד 8 שעות.
הסר את המחבת העליונה; להסיר ולהשליך לעטוף פלסטיק. הפוך סושי על קרש חיתוך, ולהסיר ולהשליך לעטוף פלסטיק. באמצעות סכין חדה דק, לחתוך סושי לחתיכות 1-עד 1 1/2 אינץ', חיתוך ישר למטה דרך סושי. (אין להשתמש בתנועת ניסור בעת חיתוך.)
חתוך רצועת פלפל שמורה לצורות יהלום זעירות או חתיכות; מעל כל ביס סושי עם חתיכת פלפל.
מגישים עם התוספות הרצויות.