נגיסות תפוחי אדמה בציפוי Romesco
עקיצות תפוחי אדמה בציפוי Romesco עשויות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפלים, פפריקה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), פיצה תפוחי אדמה Romesco, ו עקיצות בראוני Ganache-עקף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה, 2 של שיני שום, פלפל ו 1 כפית מלח כשר בסיר בינוני. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל עד תפוחי האדמה הם רק במכרז כאשר פירסינג עם סכין דק, 12 עד 15 דקות.
לנקז מגניב עד עדיין חם אבל כבר לא חם.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. פורסים את שיני השום הנותרות ומוסיפים לשמן יחד עם חתיכות הלחם. לבשל, ערבוב, עד הלחם הוא זהוב, על 3 דקות.
מעבירים לקערה של מעבד מזון ומוסיפים את הפלפלים האדומים, חומץ, פפריקה מעושנת, עגבניות ו -3/4 כפית מלח כשר. מחית עד חלקה.
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד. מבשלים את סראנו עד פריך, פונה, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז ולאחר מכן לשבור לחתיכות קטנות.
כדי לשרת: חצי תפוחי אדמה חמים לגרוף קצת קטן של הקרביים באמצעות 1/4-כפית. למעלה החצאים עם קצת רוטב romesco, שמנת חמוצה, שברי סראנו פריך ומפזר פטרוזיליה.