קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

נגיסות תפוחי אדמה בציפוי Romesco

נגיסות תפוחי אדמה בציפוי Romesco
עקיצות תפוחי אדמה בציפוי Romesco עשויות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפלים, פפריקה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), פיצה תפוחי אדמה Romesco, ו עקיצות בראוני Ganache-עקף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את תפוחי האדמה, 2 של שיני שום, פלפל ו 1 כפית מלח כשר בסיר בינוני. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל עד תפוחי האדמה הם רק במכרז כאשר פירסינג עם סכין דק, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
מלח כשרמלח כשר
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
סירסיר
2
לנקז מגניב עד עדיין חם אבל כבר לא חם.
3
בינתיים, לחמם את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. פורסים את שיני השום הנותרות ומוסיפים לשמן יחד עם חתיכות הלחם. לבשל, ערבוב, עד הלחם הוא זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים לקערה של מעבד מזון ומוסיפים את הפלפלים האדומים, חומץ, פפריקה מעושנת, עגבניות ו -3/4 כפית מלח כשר. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
מלח כשרמלח כשר
פלפל אדוםפלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד. מבשלים את סראנו עד פריך, פונה, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז ולאחר מכן לשבור לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
כדי לשרת: חצי תפוחי אדמה חמים לגרוף קצת קטן של הקרביים באמצעות 1/4-כפית. למעלה החצאים עם קצת רוטב romesco, שמנת חמוצה, שברי סראנו פריך ומפזר פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב