נגיסי פסיון
נאגטס פסיון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 725 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי תפוחי אדמה, ביצה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון עם כרוב כבוש, ו פסיון בחרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים טיגון עמוק עבור 375 עד 400 מעלות F (190 עד 200 מעלות C).
מפזרים את בשר הפסיון עם מרכך בשר וחובטים קלות בפטיש כדי להפוך את כל החלקים אחיד באותו עובי. באמצעות קערה בינונית, לשלב את הקמח, מלח מתובל, פלפל, פתיתי תפוחי אדמה ופירורי קרקר כתוש.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את הביצה ואת החלב להקציף עד חלקה. לטבול את רצועות בשר פסיונים לתוך תערובת הביצה ולאחר מכן לדלות כל רצועה לתערובת הקמח. מעיל היטב ביסודיות ולהניח על צלחת כך רצועות ניתן להעביר בקלות לטיגון עמוק.
מניחים את הרצועות בטיגון עמוק להגדיר ב 375 עד 400 מעלות F (190 עד 200 מעלות C) עד חום זהוב. (הערה: אתה יכול גם פאן ומטגנים אלה במחבת מעל בינוני גבוה לחום גבוה עם 1 כוס שמן לטיגון מחבת, אבל ייתכן שיהיה עליך להעיף אותם אם הם לא שקועים בשמן.)