עוגת דובדבן יער שחור
עוגת דובדבן היער השחור עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מים, מילוי פאי דובדבנים-חמוציות, דובדבן מסוכר ותלתלי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת דובדבן יער שחור, יער שחור עוגת שכבות דובדבן, ו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 177°. גריז 15x10x1 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול. קו עם רדיד, הארכת רדיד על צדדים קצרים של מחבת; רדיד שומן. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, קמח, מים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד רטוב, קערת גירוד מדי פעם. הכה במהירות גבוהה 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים 18 עד 20 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר עוגה מחבת על ידי הרמת רדיד; מקום על מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מילוי עוגה ו 1/2 כפית של תמצית שקדים.
לחתוך עוגת מקורר במחצית לרוחב לעשות 2 (10x7 אינץ') שכבות; להסיר לסכל.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש הגשה או מגש; להפיץ תערובת מילוי עוגה מעל. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מערבבים הנותרים 1/4 כפית תמצית שקדים לתוך ציפוי מוקצף.
תערובת מורחת על הצדדים העליון של העוגה.
לשרת באופן מיידי, או רופף לכסות ומקרר עד תקופת מאסר. אם תרצה, מקשטים כל מנה עם maraschino או דובדבן מסוכר תלתלים שוקולד. לאחסן במקרר.