נגיסי פקאן קפוצ'ינו
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו נגיסי פקאן קפוצ'ינו, נאגטס פקאן וקלוי, ו קפוצ'ינו קינמון מאפינס פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
קו מרובע פאן, 8x8x2 או 9x9x2 אינץ', עם רדיד אלומיניום, משאיר 1 אינץ ' של רדיד התלויים ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; ספריי עם ספריי בישול.
חום סוכר חום, 1 כף קפה וחלב רותחים בסיר 2 ליטר; להסיר מן החום. מערבבים ציפוי ממתקים עד מומס.
יוצקים למחבת. בקירור חשפו כ -30 דקות או עד המשרד.
הסר תערובת מהמחבת, באמצעות קצוות לסכל להרים.
חותכים 6 שורות על ידי 6 שורות.
קרמל חום, פצפוצי שוקולד וקצפת בסיר 1-ליטר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת נמסה וחלקה. בקירור חשפו כ -15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד התערובת מחזיקה את צורתו והוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
מכסים גיליון עוגיות בנייר שעווה. עבור כל גוש, לגלגל 1/2 כפית תערובת קרמל שוקולד לכדור; לחץ בין 2 חצאי פקאן ו לשטח מעט. צורה 1 תערובת קפה מרובע באופן שווה סביב אשכול פקאן; רול בין הידיים כדי ליצור כדור.
מניחים על גיליון עוגיות. מקררים כ -15 דקות או עד המשרד.
מכסים גיליון עוגיות בנייר אלומיניום. ממיסים שוקולד אפייה וקיצור בסיר 1 ליטר על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. לטבול 1 נאגט בכל פעם לתוך תערובת שוקולד.
מניחים על גיליון עוגיות. מיד מפזרים קפה על כמה מן הנאגטס.
טפטוף שנותר שוקולד נמס על כמה נאגטס אם תרצה. מקררים כ -10 דקות או רק עד סט.
מגישים בטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.