קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

נגיסי פקאן קפוצ'ינו

נגיסי פקאן קפוצ'ינו
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו נגיסי פקאן קפוצ'ינו, נאגטס פקאן וקלוי, ו קפוצ'ינו קינמון מאפינס פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מרובע פאן, 8x8x2 או 9x9x2 אינץ', עם רדיד אלומיניום, משאיר 1 אינץ ' של רדיד התלויים ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חום סוכר חום, 1 כף קפה וחלב רותחים בסיר 2 ליטר; להסיר מן החום. מערבבים ציפוי ממתקים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
כָּתֵףכָּתֵף
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
יוצקים למחבת. בקירור חשפו כ -30 דקות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר תערובת מהמחבת, באמצעות קצוות לסכל להרים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים 6 שורות על ידי 6 שורות.
6
קרמל חום, פצפוצי שוקולד וקצפת בסיר 1-ליטר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת נמסה וחלקה. בקירור חשפו כ -15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד התערובת מחזיקה את צורתו והוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מכסים גיליון עוגיות בנייר שעווה. עבור כל גוש, לגלגל 1/2 כפית תערובת קרמל שוקולד לכדור; לחץ בין 2 חצאי פקאן ו לשטח מעט. צורה 1 תערובת קפה מרובע באופן שווה סביב אשכול פקאן; רול בין הידיים כדי ליצור כדור.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים על גיליון עוגיות. מקררים כ -15 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מכסים גיליון עוגיות בנייר אלומיניום. ממיסים שוקולד אפייה וקיצור בסיר 1 ליטר על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. לטבול 1 נאגט בכל פעם לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מניחים על גיליון עוגיות. מיד מפזרים קפה על כמה מן הנאגטס.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
טפטוף שנותר שוקולד נמס על כמה נאגטס אם תרצה. מקררים כ -10 דקות או רק עד סט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נגיסי עוףנגיסי עוף
12
מגישים בטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר מוזל ריזלינג קבנט עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.