קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות35
מגזין

נוטלה פריכה תוצרת בית

נוטלה פריכה תוצרת בית
אם יש לך אגוזי לוז קלויים, מים, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פריכים ממולאים בנוטלן ובננה פרנץ ' טוסט, נוטלה תוצרת בית, ו נוטלה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את אגוזי לוז שביר: גריז קל מחבת גיליון עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים מים, סוכר, זרעי שעועית וניל ודבש (או סירופ תירס) בסיר בינוני. להפוך את החום בינוני ומערבבים בעדינות עם מרית עמיד בחום כדי לפזר את הסוכר. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, להפסיק לערבב ולתת לו להתבשל, ללא הפרעה.מבשלים עד התערובת לוקחת על צבע עשיר, זהוב. זה יהיה לרשום על 149° על מדחום ממתקים, אם אתה רוצה להיות מדויק.עכשיו לכבות את החום ומערבבים אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים את התערובת על מחבת גיליון מוכן ולהפיץ אותו עם המרית שלך.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תן לזה להתקרר לחלוטין.בעוד שבירות מתקרר, להמס את השוקולד במיקרוגל או על אמבט מים. מערבבים עד שמנת, ומניחים בצד עד מגניב, אבל שלילי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
הפוך את הדבק אגוזי לוז שוקולד:כאשר השברירי התקרר לחלוטין, לקצוץ אותו בערך עם סכין כדי להפוך אותו קצת יותר לניהול למעבד המזון שלך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מעבירים את השברירי לקערה של מעבד המזון.דופק את התערובת כמה פעמים עד שהוא מרוסק, ואז לתת למעבד המזון לרוץ ברציפות עד השברירי דומה ארוחה גסה.כבה את המעבד והסר את המכסה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את כל השוקולד המקורר, אבקת קקאו, ומלח. החלף את המכסה ולהמשיך לרוץ עד התערובת היא הומוגנית, זה יהיה להדביק עבה מאוד. ואז, עם המיקסר עדיין פועל, טפטוף איטי בשמן אגוזי לוז. לאחר כל ארבע אונקיות של שמן אגוזים כבר מעורבב, להסיר את המכסה ולהעריך את התערובת. אתה יכול להוסיף עוד שמן אגוזי לוז, כף בכל פעם, עד שהוא מגיע לעקביות שאתה מעדיף.לאחסן בצנצנת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שמן אגוזיםשמן אגוזים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות