קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות35
מגזין

נוטלה פריכה תוצרת בית

נוטלה פריכה תוצרת בית
אם יש לך אגוזי לוז קלויים, מים, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פריכים ממולאים בנוטלן ובננה פרנץ ' טוסט, נוטלה תוצרת בית, ו נוטלה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את אגוזי לוז שביר: גריז קל מחבת גיליון עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים מים, סוכר, זרעי שעועית וניל ודבש (או סירופ תירס) בסיר בינוני. להפוך את החום בינוני ומערבבים בעדינות עם מרית עמיד בחום כדי לפזר את הסוכר. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, להפסיק לערבב ולתת לו להתבשל, ללא הפרעה.מבשלים עד התערובת לוקחת על צבע עשיר, זהוב. זה יהיה לרשום על 149° על מדחום ממתקים, אם אתה רוצה להיות מדויק.עכשיו לכבות את החום ומערבבים אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
יוצקים את התערובת על מחבת גיליון מוכן ולהפיץ אותו עם המרית שלך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן לזה להתקרר לחלוטין.בעוד שבירות מתקרר, להמס את השוקולד במיקרוגל או על אמבט מים. מערבבים עד שמנת, ומניחים בצד עד מגניב, אבל שלילי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
הפוך את הדבק אגוזי לוז שוקולד:כאשר השברירי התקרר לחלוטין, לקצוץ אותו בערך עם סכין כדי להפוך אותו קצת יותר לניהול למעבד המזון שלך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מעבירים את השברירי לקערה של מעבד המזון.דופק את התערובת כמה פעמים עד שהוא מרוסק, ואז לתת למעבד המזון לרוץ ברציפות עד השברירי דומה ארוחה גסה.כבה את המעבד והסר את המכסה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את כל השוקולד המקורר, אבקת קקאו, ומלח. החלף את המכסה ולהמשיך לרוץ עד התערובת היא הומוגנית, זה יהיה להדביק עבה מאוד. ואז, עם המיקסר עדיין פועל, טפטוף איטי בשמן אגוזי לוז. לאחר כל ארבע אונקיות של שמן אגוזים כבר מעורבב, להסיר את המכסה ולהעריך את התערובת. אתה יכול להוסיף עוד שמן אגוזי לוז, כף בכל פעם, עד שהוא מגיע לעקביות שאתה מעדיף.לאחסן בצנצנת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שמן אגוזיםשמן אגוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות