אם יש לך אגוזי לוז קלויים, מים, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פריכים ממולאים בנוטלן ובננה פרנץ ' טוסט, נוטלה תוצרת בית, ו נוטלה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את אגוזי לוז שביר: גריז קל מחבת גיליון עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים מים, סוכר, זרעי שעועית וניל ודבש (או סירופ תירס) בסיר בינוני. להפוך את החום בינוני ומערבבים בעדינות עם מרית עמיד בחום כדי לפזר את הסוכר. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, להפסיק לערבב ולתת לו להתבשל, ללא הפרעה.מבשלים עד התערובת לוקחת על צבע עשיר, זהוב. זה יהיה לרשום על 149° על מדחום ממתקים, אם אתה רוצה להיות מדויק.עכשיו לכבות את החום ומערבבים אגוזי לוז קלויים.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
הפוך את הדבק אגוזי לוז שוקולד:כאשר השברירי התקרר לחלוטין, לקצוץ אותו בערך עם סכין כדי להפוך אותו קצת יותר לניהול למעבד המזון שלך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחד
6
מעבירים את השברירי לקערה של מעבד המזון.דופק את התערובת כמה פעמים עד שהוא מרוסק, ואז לתת למעבד המזון לרוץ ברציפות עד השברירי דומה ארוחה גסה.כבה את המעבד והסר את המכסה.
יוצקים את כל השוקולד המקורר, אבקת קקאו, ומלח. החלף את המכסה ולהמשיך לרוץ עד התערובת היא הומוגנית, זה יהיה להדביק עבה מאוד. ואז, עם המיקסר עדיין פועל, טפטוף איטי בשמן אגוזי לוז. לאחר כל ארבע אונקיות של שמן אגוזים כבר מעורבב, להסיר את המכסה ולהעריך את התערובת. אתה יכול להוסיף עוד שמן אגוזי לוז, כף בכל פעם, עד שהוא מגיע לעקביות שאתה מעדיף.לאחסן בצנצנת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
שמן אגוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)