נזיד עם רטטוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Monkfish עם Ratatouille. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, צלפים, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק חצילים, קישואים, פלפל ובצל עם 2 כפית שמן בקערה.
מוסיפים קורנית; מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב. מעיל תבנית אפייה רדודה עם ספריי בישול. מסדרים ירקות על מחבת וצלי עד מכרז, כ 20 דקות. מערבבים שום ומרינרה. מכסים באופן רופף בנייר כסף וצולים 10 דקות יותר.
הסר מחבת מהתנור. מערבבים בזיליקום קצוץ. לשפשף פילה עם הנותרים 2 כפית שמן; העונה עם מלח ופלפל. נסטלה דגים בירקות; לכסות באופן רופף עם נייר.
אופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות. למעלה עם עלי בזיליקום וצלפים.
לזרוק חצילים, קישואים, פלפל ובצל עם 2 כפית שמן בקערה.
מוסיפים קורנית; מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב. מעיל תבנית אפייה רדודה עם ספריי בישול. מסדרים ירקות על מחבת וצלי עד מכרז, כ 20 דקות. מערבבים שום ומרינרה. מכסים באופן רופף בנייר כסף וצולים 10 דקות יותר.
הסר מחבת מהתנור. מערבבים בזיליקום קצוץ. לשפשף פילה עם הנותרים 2 כפית שמן; העונה עם מלח ופלפל. נסטלה דגים בירקות; לכסות באופן רופף עם נייר.
אופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות. למעלה עם עלי בזיליקום וצלפים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.