לעולם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו את הנזמים המטוגנים: קודן באומידו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 328 קלוריות, 29 גרם חלבון ו-12 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, פלפל, בצל ופטרוזיליה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הנזיף המאודה: Polpo in Umido, Codan alla vaccinara (זנבי שור קלויים בסגנון קצב) ו-Monkfish עם בייקון ועגבניות.
הוראות
1
בתבשיל עם תחתית כבדה מחממים 3/4 מהשמן על אש בינונית-גבוהה.
מונקפיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.