ניו אינגלנד צ'אודר צדפות II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל ניו אינגלנד מרק צדפות II. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 340 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בייקון, בצל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. מתכונים דומים: מרק צדפות ניו אינגלנד, מרק צדפות ניו אינגלנד, ו מרק צדפות ניו אינגלנד.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מטגנים את הבייקון עד פריך, על 10 דקות.
מסננים על מגבות נייר, שומרים את שומן הבייקון במחבת, מתפוררים ומניחים בצד.
באותו סיר עם שומן בייקון, לטגן את הבצל ותפוחי האדמה במשך 3 עד 5 דקות.
מפזרים את הקמח ומערבבים היטב את המעיל.
יוצקים את מיץ צדפות, מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 15 דקות, או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מוסיף את חצי וחצי צדפות טחון ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. לבסוף, להקציף את השמנת הכבדה, אם תרצה בכך. אפשר לחמם דרך, על 5 דקות.
מקשטים עם הפטרוזיליה ובייקון מתפורר. (הערה: לא להרתיח אם הוספת שמנת.)
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.