קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

ניו מקסיקו שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בטטה Tamale וחמאת פקאן

ניו מקסיקו שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בטטה Tamale וחמאת פקאן
המתכון החדש מקסיקני שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בטטה Tamale וחמאת פקאן יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. מנה אחת מכילה 2098 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני ציר עוף, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מנגל חזיר טנדרלוין וצ'יפס בטטה, טנדרלוין חזיר עם זיגוג מתוק עם מחית תפוחי אדמה אדומה, ו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים שמן זית במחבת סאוט בינונית, בחום גבוה. בשר חזיר העונה עם מלח משני הצדדים. לדלות בשר חזיר בתבלינים לשפשף ולהקיש על כל עודף. לצרוב את החזיר משני הצדדים עד חום זהוב. מבשלים בתנור עד doneness בינוני, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
חזירחזיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
תן מנוחה חזיר במשך 5 דקות לפני חיתוך לתוך 12 פרוסות. צלחת 3 פרוסות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
4
טפטוף עם רוטב בורבון-אנצ ' ו.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
רוטברוטב
5
מניחים Tamale בטטה, עם חמאת פקאן ליד פרוסות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
חמאהחמאה
TamalesTamales
פקאניםפקאנים
חזירחזיר
6
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
מוסיפים את הוויסקי ומבשלים עד מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
10
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד מופחת בחצי. מסננים דרך מסננת רשת בסדר, להחזיר תערובת למחבת, ומבשלים עקביות רוטב, מוסיפים את 2 כפות הנותרים של בורבון ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת
11
בערך 2 שעות לפני שאתה מתכנן ליצור את tamales, לנקות את הקליפות מתחת למים זורמים. משרים אותם במים חמים במשך 2 שעות, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
מיםמים
12
מחית תירס, בצל, שום קלוי, ומלאי במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
בצלבצל
מלאימלאי
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
13
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב וחותכים בחמאה וקיצור. באמצעות האצבעות שלך, לערבב את קמח התירס, דבש, מלח ופלפל עד שאין גושים נראים לעין של שומן. מקפלים את מחית בטטה, קינמון, ציפורן, allspice, וסירופ מייפל. התערובת תהיה הרבה יותר משוחררת ממה שאתה חושב שזה צריך להיות, אבל כאשר tamales מאודים זה יתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
מלח ופלפלמלח ופלפל
סירופ מייפלסירופ מייפל
קיצורקיצור
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
קמח תירסקמח תירס
TamalesTamales
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
14
הסר את cornhusks מהמים ולהניח בצד את הקליפות 20 הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
15
לנקז ולטפוח יבש. קרע את הקליפות שנותרו לרצועות רחבות 1 אינץ ' כדי לשמש לקשירת.
16
שכב 2 קליפות שטוחות על משטח עבודה, עם הקצוות המחודדים פונה החוצה ואת הבסיסים הרחבים חופפים על ידי כ 3 אינץ'.
17
מניחים על 1/3 כוס תערובת מאסה במרכז. להעלות את הצדדים הארוכים מעל ה-masa, מעט חופפים, ולטפוח למטה כדי לסגור. (אם masa מטפטף החוצה קצת על התפר, זה לא בעיה.) לקשור כל קצה של החבילה עם רצועה של cornhusk, דוחף את המילוי לכיוון האמצע כפי שאתה לקשור. לקצץ את הקצוות כ 1/2 אינץ ' מעבר לעניבה.
18
מסדרים את הטמלים בשכבה אחת על מדף מהביל, מכסים בחוזקה בנייר כסף, ואדים על מים רותחים במשך 45 דקות. אל
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
19
הגשה: פרוס חריץ על גבי כל טמלה ודחוף את שני קצותיו של הטמאלה לאמצע כדי לחשוף את המאסה. למעלה כל אחד עם 1 כף של חמאת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
TamalesTamales
פקאניםפקאנים
20
מערבבים את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
21
לגרד לתוך ramekin ו להכניס למקרר עד מוצק, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים3צ'ילי אנצ' ו, ספוג, זרע, גבעולים הוסרו pureedצ'ילי אנצ' ו, ספוג, זרע, גבעולים הוסרו pureed2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוחים להתרכז, מופשרמיץ תפוחים להתרכז, מופשר8פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מיםציר עוף או מים1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף תוצרת ביתציר עוף תוצרת בית2חתיכות טופי הית' ברצ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול11 כף אורגנו מיובשאבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה1צביטהקמצוץ קינמוןקמצוץ קינמון20קליפות תירס מיובשותקליפות תירס מיובשות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טריים או קפואים, עדיף טריגרעיני תירס טריים או קפואים, עדיף טרי1אוראו ממולאים כפוליםallspice הקרקעallspice הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום בהירסוכר חום בהיר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קלויים, קצוצים דקאגוזי פקאן קלויים, קצוצים דק907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1ראששום קלוי, ציפורן הוסרהשום קלוי, ציפורן הוסרה4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוח אדמה גדול או מתוק, קלוי ב 375 מעלות במשך כ 1 שעה או עד רך, ולאחר מכן קלופים בשר פירהתפוח אדמה גדול או מתוק, קלוי ב 375 מעלות במשך כ 1 שעה או עד רך, ולאחר מכן קלופים בשר פירה1stickחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקיצור ירקותקיצור ירקות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אלמה דה לוס אנדס Reserva Malbec עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
ענבים נבחרים מעמק Agrelo ו-Uco מטופלים בשריה ארוכה ו-12 חודשים של טיפול באלון כדי לייצר את המלבק הטעים, הפירותי העוצמתי הזה, הכולל הערות של אוכמניות ובויזנברי עם מגע של מינרליות.