ניו מקסיקו שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בטטה Tamale וחמאת פקאן
המתכון החדש מקסיקני שפשף בשר חזיר Tenderloin עם בטטה Tamale וחמאת פקאן יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. מנה אחת מכילה 2098 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני ציר עוף, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מנגל חזיר טנדרלוין וצ'יפס בטטה, טנדרלוין חזיר עם זיגוג מתוק עם מחית תפוחי אדמה אדומה, ו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים שמן זית במחבת סאוט בינונית, בחום גבוה. בשר חזיר העונה עם מלח משני הצדדים. לדלות בשר חזיר בתבלינים לשפשף ולהקיש על כל עודף. לצרוב את החזיר משני הצדדים עד חום זהוב. מבשלים בתנור עד doneness בינוני, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
לשפשף תיבול יבש
חזיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
תן מנוחה חזיר במשך 5 דקות לפני חיתוך לתוך 12 פרוסות. צלחת 3 פרוסות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
4
טפטוף עם רוטב בורבון-אנצ ' ו.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
רוטב
5
מניחים Tamale בטטה, עם חמאת פקאן ליד פרוסות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
חמאה
Tamales
פקאנים
חזיר
6
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מחממים שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
9
מוסיפים את הוויסקי ומבשלים עד מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
10
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד מופחת בחצי. מסננים דרך מסננת רשת בסדר, להחזיר תערובת למחבת, ומבשלים עקביות רוטב, מוסיפים את 2 כפות הנותרים של בורבון ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת
11
בערך 2 שעות לפני שאתה מתכנן ליצור את tamales, לנקות את הקליפות מתחת למים זורמים. משרים אותם במים חמים במשך 2 שעות, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
מים
12
מחית תירס, בצל, שום קלוי, ומלאי במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
בצל
מלאי
תירס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
13
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב וחותכים בחמאה וקיצור. באמצעות האצבעות שלך, לערבב את קמח התירס, דבש, מלח ופלפל עד שאין גושים נראים לעין של שומן. מקפלים את מחית בטטה, קינמון, ציפורן, allspice, וסירופ מייפל. התערובת תהיה הרבה יותר משוחררת ממה שאתה חושב שזה צריך להיות, אבל כאשר tamales מאודים זה יתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטה
מלח ופלפל
סירופ מייפל
קיצור
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמון
קמח תירס
Tamales
חמאה
ציפורן
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
14
הסר את cornhusks מהמים ולהניח בצד את הקליפות 20 הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
מים
15
לנקז ולטפוח יבש. קרע את הקליפות שנותרו לרצועות רחבות 1 אינץ ' כדי לשמש לקשירת.
16
שכב 2 קליפות שטוחות על משטח עבודה, עם הקצוות המחודדים פונה החוצה ואת הבסיסים הרחבים חופפים על ידי כ 3 אינץ'.
17
מניחים על 1/3 כוס תערובת מאסה במרכז. להעלות את הצדדים הארוכים מעל ה-masa, מעט חופפים, ולטפוח למטה כדי לסגור. (אם masa מטפטף החוצה קצת על התפר, זה לא בעיה.) לקשור כל קצה של החבילה עם רצועה של cornhusk, דוחף את המילוי לכיוון האמצע כפי שאתה לקשור. לקצץ את הקצוות כ 1/2 אינץ ' מעבר לעניבה.
18
מסדרים את הטמלים בשכבה אחת על מדף מהביל, מכסים בחוזקה בנייר כסף, ואדים על מים רותחים במשך 45 דקות. אל
מרכיבים שתצטרך
Tamales
מים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
19
הגשה: פרוס חריץ על גבי כל טמלה ודחוף את שני קצותיו של הטמאלה לאמצע כדי לחשוף את המאסה. למעלה כל אחד עם 1 כף של חמאת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
Tamales
פקאנים
20
מערבבים את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
21
לגרד לתוך ramekin ו להכניס למקרר עד מוצק, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אלמה דה לוס אנדס Reserva Malbec עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.